ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ

У складу са дописом Министарства просвете, од понедељка 17.01.2022. у средњим школама на територији АП Војводине примењиваће се други тј. комбиновани модел организације образовно-васпитног рада. Одељења која броје више од 16 ученика деле се у две групе. Једна група понедељком, средом и петком, а друга група уторком и четвртком има непосредно образовно-васпитни рад у школи.…
Read more

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ

Према одлуци Министарства просвете, наставе ће се у периоду од 10-14. јануара 2022. одвијати према трећем моделу, тј. на даљину. Ученици су у обавези да наставу прате преко Гугл учионице.

ОБАВЕШТЕЊЕ ВЕЗАНО ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

Обавештавају се родитељи да могу своје дете уписати у први разред наше школе на следећи начин: Преко приступа за услугу еУпис на порталу еУправа (у том случају родитељ не долази у школу да упише дете). Услуга ће бити доступна на данима уписа 12. и 13. јула 2021. године. Попуњавањем пријаве за упис ученика у средњу…
Read more

ШКОЛА ЈЕ ПУТЕМ ДОНАЦИЈЕ ДОБИЛА 3Д ШТАМПАЧ

Наша школа је од Фондације „Ана и Владе Дивац“ добила вредну донацију, тј. 3Д штампач.Овај штампач ће користити наши ученици на часовима из стручних предмета и на стручним секцијама.

ВРЕДНА ДОНАЦИЈА У АЛАТИМА

Наша школа је од предузећа Униор Теос алати доо Београд добила вредну донацију у виду 72 комада професионалног алата. Донацију ће користити наши ученици у кабинетима практичне наставе.